Vannsystem 230V med trykktank
Produktnr.:
18125500
Spesifikasjon:
Vannsystem med trykktank. Minimerer støy og skaper et jevnt vanntrykk

NOK 15990

Antall
Beskrivelse

Ved hjelp av dette systemet kan du få rennende vann i springen og en vannkomfort tilnærmet den du er vant til hjemme - selv uten innlagt vann, strøm eller noen form for kommunal tilknytning. Installasjonen kan du gjøre selv. Velg mellom system for bruk i hytter med strøm (230V løsning) eller for hytter med solcelleanlegg (12V løsning).

Vannsystempakkene inneholder 60 l. vannbeholder, vannpumpe, 25 l. trykktank, 30 l. varmtvannsbereder samt de nødvendige rør og koblinger. Du kan koble dusj og servant til dette systemet og trykket i krana vil tilsvare ca 2,5 bar, noe som er nok til å dusje forutsatt at det benyttes sparedusjhode (leveres som standard i alle Vera Hyttedusjer). Dersom du bærer inn vannet i hytta vil de fleste kommuner være positive til disse løsningene. Det vil uansett være fornuftig å tenke på en enkel renseløsning for avløpsvannet, som for eksempel Vera Compact Mini.

Trykktanken er på 25 liter og er forhåndstrykket til det trykket som passer for den medfølgende Aquatec hyttepumpen. Pumpa leveres ferdig montert til trykktanken som anbefales plassert vertikalt på vegg. 

Funksjonen til trykktanken er at pumpa kan forsyne trykktanken med vann med full kapasitet. Dette innebærer at pumpa arbeider relativt lett med minst mulig støy. Trykktanken forsyner vannsystemet med trykkvann uten støy og med jevnt trykk. Når trykktanken har forsynt en viss mengde vann til systemet vil den bli etterfylt av hyttepumpa og syklusen kan fortsette.

Pumpe med manomenter for etterfylling av luft i trykktanken medfølger i leveransen.

Installasjonspakken inneholder:

Vera Pexrør 15 meter Plugg 1 stk.
Svivelbend 3 stk. Bend 90 gr. 6 stk.
Muffe 3 stk. Veggfeste clip, enkle 45 stk.
T-rør 3 stk. Muffe m/innv. gjenger 2 stk.
Ventil 2 stk. Overgang til slange 1 stk.
Støttehylse 40 stk. Rørkutter 1 stk.