Varmekabel for slange. Passer Meaco DD8L
Produktnr.:
Varmkab-DD8l
Spesifikasjon:

Varmekabel for dreneringsslange fra avfukter

Varmekabelen stripses fast i avløpsslangen fra avfukteren og sikrer at vannet ikke fryser i slangen.

 

NOK 499

Antall
Beskrivelse
Bruker du avfukter om vinteren? Er du usikker på om du klarer å holde det frostfritt? Flere avfuktere fungerer også i kuldegrader, og vil kunne ta ut fuktighet fra luften selv når det er frost. Dette vannet kan da fryse og blokkere slangen. Da vil vannet gå over i avfukterens interne beholder. Dersom det fryser der så vil avfukteren kunne fryse i stykker, og når vannet en dag smelter vil det kunne gjøre skade. I slike tilfeller vil vi anbefale å bruke en varmekabel for å hindre frost i slangen. Varmekabelen stripses til slangen, og for å sikre enda bedre man man legge isolasjon utenpå dette.
 
Ved sprengkulde må dette brukes med forsiktighet for å være 100% sikker på at det ikke fryser. Er det skikkelig kaldt så er det også svært lite vann i luften. Denne kabelen er fin til bruk i tilfeller der temperaturen varierer rundt nullpunktet (noen varmegrader om dagen og noen kuldegrader om natten. I slike tilfeller kan det dannes mye kondens, og da er det viktig med en god avfukter. Bruk da en varmekabel for å sikre deg mot frost.
 
Denne kabelen passer godt sammen med Meaco DD8L luftavfukter. Det følger med 2 meter slange ved kjøp av Meaco DD8L luftavfukter.
 
Kabelen selges i standard lengde på 2 meter. Dersom du ønsker kortere lende enn to meter kan det også leveres. Opplys om dette i kommentarfeltet ved bestilling, og vi spesialtilpasser dette for deg.
 
Varmekabel til frostsikring av dreneringsslange. Brukes dersom det er fare for frost der avfukteren brukes. Lengde: 2 meter. Effekt: 20 Watt. Selvbegrensende.

  • Tilbehør avfukter

Luftavfukter Meaco DD8L Standard

3690

Luftavfukter Meaco DD8L Junior

3290

Festebrakett for Meaco DD8L

500